Zo spannend!

Kayleigh Katsman, 11 november 2021

Als je dit blogbericht ziet, dan betekent dit dat het mij gelukt is! We zijn live! 

Ik ben eindelijk zover! Vandaag, vrijdag 19 november, gaat de nieuwe webshop live. Ik ben samen met mijn team en met Addmark een paar maanden bezig geweest om deze website zo optimaal mogelijk te maken en echt heel blij met het resultaat! Ik ben enorm perfectionistisch (iets wat jullie nog wel zullen leren), dus ik vind het erg lastig om dingen uit handen te geven, haha. De kleuren van de website en van het nieuwe logo zijn mijn favoriete kleuren, zodat de website past bij mijn persoonlijkheid. Ook dank aan Addmark voor het ontwerpen van het ColorKay logo! 

In de webshop zijn alleen maar producten te vinden met mijn illustraties. Sommige producten worden door mijn team met de hand bedrukt en sommige producten worden persoonlijk door mij geselecteerd en geproduceerd door onze leveranciers. 

Dit blogbericht is hopelijk een begin van vele berichten. Je zult blogberichten gaan zien over nieuwe producten en productontwerp, inzicht in hoe ik illustreer, welke materialen ik gebruik, inzicht in mijn gedachten over illustreren, de art community en meer! 

Naast social media zal deze blog mij de mogelijkheid geven om meer contact met jullie te leggen en daar heb ik heel veel zin in! Bedankt dat je deze website bezocht hebt en een extra bedankje voor het nemen van de tijd om deze blog te lezen! Hopelijk tot het volgende berichtje! In de tussentijd kun je mijn YouTube en Instagram bekijken voor nog meer informatie, kijkjes achter de schermen en het bekijken van mijn meest recente werk. 

 

Veel liefs X, 

Kayleigh