Waar ben ik op dit moment mee bezig

colorkay, 05 mei 2022
Kayleigh Katsman

Waar ben ik op dit moment mee bezig

Storytelling

Waar ben ik op dit moment mee bezig? Ik wil meer doen dan het maken van mooie tekeningen (illustraties! verbeter ik iedereen stilletjes in mijn hoofd, als ze het woord tekening noemen). Niets mis met een mooie illustratie, maar ik wil meer. Storytelling is mijn passie. En illustreren is voor mij de manier om verhalen te vertellen. Mijn hoofd zit altijd vol. Vol met ideeën, vol met verhalen en nog heel veel meer.

Er gaat geen dag voorbij dat ik niet illustreer. Overdag is de studio en op dit moment de pop-up store de plaats waar ik druk aan het werk ben. Koptelefoon op en helemaal in mijn eigen wereldje. Maar ik heb de koptelefoon nu ook regelmatig een stukje naar achteren geschoven, want in de winkel is het wel heel leuk om de reacties van de klanten te horen. 

sticker collectie - sticker collection

Feedback

Reacties horen is niet alleen leuk, maar ook het is belangrijk omdat ik zo feedback krijg over mijn werk en over mijn producten. Het contact is veel directer dan online en daardoor kan ik mijn collectie steeds beter aan laten sluiten bij wat mensen zoeken en graag kopen.

Op dit moment is de winkel dan ook de reden waarom ik besloten heb om de huidige collectie verder uit te breiden met meer illustraties. Hier merk ik hoe leuk mensen het vinden dat er veel te kiezen is. En zo moet het ook in de webshop zijn. Een koopervaring die je wilt blijven herhalen. En dat laatste betekent niet alleen dat de producten aantrekkelijk moeten zijn, maar ook dat regelmatig vernieuwen belangrijk is.

Stickers

De eerste categorieën die ik uit ga breiden zijn de ansichtkaarten en de stickers. Twee weken geleden heb ik in mijn blog al geschreven over ansichtkaarten. Dus nu wil ik wat meer vertellen over mijn stickers.

In de winkel staan de stickers uitgestald op een grote tafel op wielen die ik halverwege de ruimte tegen de muur heb gezet. Op zo’n manier dat je er grotendeels omheen kunt lopen en op het gemak de stickers kunt oppakken en bekijken. Ze staan deels in eigen bakjes en deels liggen ze verspreid in mandjes. Ook zijn er stickersetjes en stickervellen. Volop keuze en het is duidelijk dat klanten dat leuk vinden, ongeacht leeftijd.

 

Klik op onderstaande links voor een paar voorbeelden van de stickers.

muursticker giraffe (150 cm hoog)
muursticker plantje (80 cm hoog)
sticker Zeeuws meisje
sticker moeder gorilla met jong
stickersetje beren

 

Winactie

Om de stickers nog wat meer onder de aandacht te brengen heb ik een leuke winactie bedacht, die ook in mijn nieuwsbrief wordt vermeld. De winactie zal ik op maandag 9 mei in de Social Media bekend maken. Dus mis het niet!

 

Nieuwsbrief

Wil je ook graag mijn nieuwsbrief ontvangen? Aanmelden kan onderaan de pagina.

 

 

 

 

 

Liefs,

Kayleigh X

 

—————————————————–

– VIND MIJ HIER –

Instagram: https://instagram.com/bycolorkay/
Facebook: https://www.facebook.com/bycolorkay/

 

—————————————————–

– COPYRIGHT –

Alle producten & illustraties hebben auteursrechten en zijn strikt voor persoonlijk gebruik. Als je een zakelijke offerte wilt voor de producten of je wilt een gebruikerslicentie, stuur dan een email naar info@colorkay.com