Verzending en bezorging

Bestellen
Kan ik mijn bestelling direct naar de ontvangen sturen?
Jazeker, na het klikken op ‘doorgaan naar afrekenen’ kun je onder de factuurgegevens klikken op de optie ‘verzenden naar een ander adres?’. Vervolgens kun je de NAW gegevens invullen van de persoon aan wie je je aankoop wilt laten versturen. Dit is altijd zonder factuur en eventueel met jouw persoonlijke tekst op een gratis cadeaukaartje.

Kan ik mijn bestelling naar het buitenland versturen?
Natuurlijk! Ook dat is mogelijk.

Kan ik aankopen uit mijn winkelmandje naar verschillende adressen laten versturen?
Per bestelling kun je 1 afleveradres doorgeven. Wil je aankopen naar verschillende adressen versturen? Plaats dan elke aankoop in een aparte bestelling.

Kan ik een tekst of logo laten verwerken in het product?
Niet alle producten zijn te personaliseren maar ik probeer daar waar mogelijk flexibel te zijn. Er is/ komt een aparte pagina met producten die ik voor je kan personaliseren.

Wordt mijn bestelling aan mij bevestigd?
Na het uitvoeren van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail dat de bestelling verwerkt en verstuurd is. Heb je binnen 5 dagen na je bestelling nog geen mail ontvangen? Kijk dan even in ‘ongewenste mail’, misschien dat de mail daar terecht gekomen is. Zo niet, neem dan even contact met mij op. Heb je een foutje gemaakt bij je bestelling? Ook in dat geval graag even contact met me opnemen, dan kijk ik direct of ik het nog voor je kan aanpassen.

Is het mogelijk om mijn bestelling te annuleren?
het annuleren van een bestelling kan helaas alleen als er nog niet betaald is.

Betalen
Hoe kan ik betalen?
Er zijn verschillende manieren om te betalen. Je kunt op de volgende opties klikken:
– Creditcard
– iDeal
– Bancontact

Kortingsacties
Zijn er speciale kortingsacties?
Via mijn nieuwsbrief laat ik je als eerste weten dat er een speciale kortingsactie is. Heb je je nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief? Meld je dan direct aan.

Hoe gebruik ik een waardebon/kortingscode?
Op de pagina met factuurgegevens kun je bovenaan de code van de waardebon/kortingsactie invullen. De prijs van je aankoop wordt hiermee automatisch aangepast. Per bestelling kun je maximaal 1 kortingscode invullen.

Verzending & Bezorging
Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Ik streef ernaar om de levertijden zo kort mogelijk te houden. De levertijd is afhankelijk van het bezorgadres. Onderstaand geef ik een overzicht van de gemiddelde levertijden, waarbij ik helaas geen garantie kunnen geven voor eventuele vertragingen als gevolg van overmacht.
Nederland/België 1-3 werkdagen
Europa 4-8 werkdagen VS 4-8 werkdagen

Wanneer betaal ik geen verzendkosten?
Bij een bestelling met een bedrag boven € 25,- wordt deze gratis geleverd, dus zonder verzendkosten. Dit geldt alleen voor afleveradressen binnen Nederland.

Hoe weet degene aan wie ik mijn aankoop laat versturen dat ik degene ben die het cadeau heeft gegeven?
Als je op het product klikt kun je op de pagina van het product aangeven of je een speciaal bericht wilt toevoegen en of je het door mij wilt laten verpakken.

Service & Contact
Mijn aankoop is beschadigd bij levering, wat nu?
Oh jee, het is nooit leuk om iets te krijgen wat kapot of beschadigd is! Neem even contact met me op en ik zorg dat het zo snel mogelijk voor je opgelost wordt.

Mijn aankoop is niet compleet, wat moet ik doen?
Sorry, ben ik wat vergeten?! Mijn oprechte excuses! Bij een grote bestelling is het mogelijk dat ik het in meerdere pakketten moet versturen en dat er nog een pakket onderweg is. Neem even contact met me op zodat ik met jou kan bekijken wat er aan de hand is en het zo snel mogelijk kan oplossen.

Kan ik mijn aankoop retourneren?
Wat jammer als je niet tevreden bent over je aankoop. Neem even contact met me op om te laten weten wat je is tegen gevallen? Dan kijk ik of er een oplossing mogelijk is. Klik voor de verzend- en retourvoorwaarden op deze link.

Zijn mijn persoonsgegevens veilig bij jou?
Absoluut! Het is heel belangrijk dat jij je als klant veilig voelt om bij mij te bestellen en hiervoor je gegevens bij mij achter te laten. Klik op deze link voor mijn privacyverklaring.