Verzend- en retourvoorwaarden

 

Verzenden

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail en informatie over de verzending van je bestelling. Je bestelling wordt verzonden via de bekende verzendpartners. We hebben de meeste artikelen op voorraad, maar we zullen je laten weten of de verzending meer dan aangegeven verzendtijd zal duren.

 

Verzendtijd

Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij jou te laten bezorgen. Wij streven ernaar om na ontvangst van je betaling je bestelling in Nederland binnen 5 werkdagen bij je bezorgd te laten hebben. Buiten Nederland streven we naar een bezorgtijd tussen de 3 – 8 werkdagen.

 

Bestelling niet ontvangen

Heb je na de maximaal aangegeven verzendtijd jouw bestelling nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via help@colorkay.com en vermeldt in ieder geval het ordernummer en de NAW-gegevens van je bestelling.

 

Bestelling retourneren

Indien je niet tevreden bent over je bestelling, of wanneer je per ongeluk niet het juiste product hebt besteld, kun je binnen 14 dagen na ontvangst de producten retourneren. Wil je je bestelling retourneren neem dan van tevoren contact op via info@colorkay.com. Vermeldt in ieder geval het ordernummer van je bestelling en je NAW-gegevens.

 

Kosten retourzending

De kosten voor het retour zenden van producten zijn voor rekening van de koper.

We betalen het totale bedrag binnen Nederland terug. Buiten Nederland betalen we je aankoop terug, minus verzendkosten. We kunnen je extra verzendkosten voor het terugzenden niet terugbetalen. We adviseren je om het te verzenden met een trackingcode.

 

Garantie

We doen er alles aan om onze producten zo goed mogelijk te verpakken. Mochten producten bij ontvangst onverhoopt een defect vertonen, neem dan contact met ons op voordat je deze retourneert. In het geval van een aanwijsbaar defect bij ontvangst zijn de kosten voor de eventuele retourzending voor rekening van ColorKay.

 

Terugbetaling

Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?

Wij streven ernaar om het aankoopbedrag binnen 14 dagen nadat wij jouw product retour hebben ontvangen, terug te storten op jouw rekening.