Relatiegeschenk

Relatiegeschenk

Onderscheid je met een relatiegeschenk dat iedereen graag gebruikt.

Origineel, handgemaakt geschenk

Verfrissend, nieuw, anders dan anders. Een geschenk waar de ontvanger vrolijk van wordt en waarbij de gever herinnerd wordt.

Tijd om eens te kijken naar de relatiegeschenken die je geeft. Wat wil je ermee bereiken, wat gaat ermee gebeuren nadat je het gegeven hebt. Hoeveel mokken bijvoorbeeld staan achterin het keukenkastje, als ze daar al terecht komen nadat ze ontvangen zijn? En hoe zinvol is het dan om een mok met je bedrijfslogo weg te geven, als het niet regelmatig gebruikt wordt en in het zicht is?

Om die reden heb ik deze mokken ontworpen, waarbij diverse opties mogelijk zijn.     

Uitgangspunt is dat ze zo leuk moeten zijn, dat de ontvanger ze graag gebruikt en aan anderen laat zien. En erover praat hoe leuk het is dat ze gegeven zijn door jou/jouw bedrijf!

De foto’s laten wat voorbeelden zien. Deze week wordt de collectie uitgebreid met het Zeeuwse boertje. Verderop deze pagina staan ook de opties die er zijn, met de prijzen die erbij horen.

 

Standaardteksten:

 

Gepersonaliseerde teksten:

Wijziging Europese richtlijnen gebruik kartonnen bekers

Per 1 januari 2023 komt er, zoals het er nu naar uitziet, een wijziging in het gebruik van o.a. kartonnen bekers. De coating aan de binnenzijde van de bekers wordt verboden en er zijn nog geen volwaardige alternatieven bekend.

Tevens zullen er verdere ontmoedigende maatregelen genomen worden om het eenmalig gebruik van producten zoals o.a. de kartonnen bekers en bekers van plastic voor kortdurend gebruik terug te dringen. Dit heeft absoluut gevolgen voor het gebruik van deze materialen binnen je bedrijf zoals in bedrijfsrestaurants bijvoorbeeld.

Ook daarin kan ColorKay een verschil maken met mokken en toekomstige producten.

 

 

Een cadeautje van ColorKay erbij

ColorKay maakt het geven van een cadeautje nog leuker! Met het aantal bestelde mokken, geven wij per mok een cadeaukaartje mee waarop een kortingscode staat.

De ontvanger krijgt met deze code bij de eerste bestelling in de webshop een korting van 10%. En bovendien kan ook ieder personeelslid binnen je bedrijf met deze code bij ColorKay shoppen! 

 

Opties en prijzen

Voor de Zeeuwse collectie heeft Kayleigh een nieuwe serie mokjes met 8 Zeeuwse teksten en een illustratie van een Zeeuws meisje ontworpen. Onder de tekst staat in het klein de Nederlandse vertaling zoals je in de voorbeelden kunt zien.

Deze standaard teksten kunnen gebruikt worden voor de relatiegeschenken van je bedrijf. Daarbij is het ook mogelijk om de Nederlandse tekst als uitgangspunt te nemen en in het klein de Zeeuwse vertaling eronder te zetten. 

Verder is het mogelijk om een aangepaste tekst, passend bij je bedrijf op de mok te zetten. Hieronder staan een aantal voorbeelden. Ook hierbij in eerste instantie uitgaand van het Zeeuws, maar met de mogelijkheid om het andersom te doen. Voor een aangepaste tekst zal de prijs iets hoger liggen.

In het ontwerp wordt altijd de naam van het bedrijf op de mok vermeld. Logo’s niet, omdat dat nu juist meestal de reden is dat de mok in de kast verdwijnt. De naam is prominent genoeg om in het geheugen te blijven!

PRIJZEN

De mokjes kosten € 4,95 ex. btw per stuk met een minimale afname van 50 stuks. In dat geval worden er ook geen verzendkosten berekend. Wil je minder mokjes afnemen, overleg dan even zodat we een offerte kunnen uitbrengen.

Kosten voor het personaliseren van de tekst bedragen eenmalig € 55,- ex. btw. Overige wijzigingen zoals bijvoorbeeld het gebruik van een andere illustratie uit de collectie van ColorKay zijn bespreekbaar en worden via een offerte bevestigd.

Bekijk hieronder de voorbeeldteksten. Laat even weten wat je ervan vindt en als je vragen hebt of een order wilt plaatsen neem dan even contact op.