Nieuwe ideeën!

Kayleigh Katsman, 02 februari 2022

Nieuw jaar, nieuwe ideeën!

Ik ben tot nu toe heel blij wat we met z’n allen bereikt hebben. Al jullie reacties zijn zo fijn om te lezen!

Zelf heb ik al een tijdje het gevoel dat er iets mist. ik ben er over gaan nadenken en ik heb een visie gehad! Ik wil meer met verhalen doen. Ik vind het heel leuk om illustraties te maken, maar ik mis er nog iets achter.

In 2017 ging ik naar de kunstacademie met het idee om illustratie te studeren zodat ik kinderboeken kon gaan illustreren. Ik kwam er al snel achter dat dit niet genoeg was en daarom ging ik richting de afdeling animatie, omdat dit eigenlijk kinderboeken zijn maar dan bewegend! Dus het was een stapje in de diepte voor mij. Daarnaast gaf ik tijdens mijn studie privé les aan jonge kinderen, om ze te leren hoe ze vanuit hun eigen fantasie ook gave dingen konden maken. Het enthousiasme van deze kinderen was heel leuk om te zien en ze werden meer zelfverzekerd in het zelf creëren van allerlei verhalen en tekeningen.

Ik heb besloten om hier mee aan de slag te gaan! Meer illustraties met verhalen. Ik ga karakters met verhalen creëren waar mensen vrolijk van worden en waar ze zichzelf of anderen in kunnen herkennen. Een wereld voor kinderen waarin ze spelenderwijs te maken krijgen met levenslessen. Hiervoor ben ik levenslessen gaan verzamelen.

Het eerste thema waar ik aan werk is ‘Dream Big’. Een les die voor mij heel belangrijk is en waarvan ik denk dat het ook voor veel anderen belangrijk is of gaat zijn. Eigenlijk zitten hier meer lessen in verscholen!

Geloof dat je het kan en het zal lukken

Luister naar je hart

Probeer de beste versie van jezelf te zijn

Volg je droom, al lijkt het nog zo eng

Vertrouw op je onderbuik gevoel

Wacht niet tot iets perfect is, stap voor stap wordt het vanzelf beter

en meer!

De komende tijd neem ik jullie mee in mijn proces om dit thema uit te werken in karakters, illustraties en producten. Vind je het leuk om mij te helpen? Mail mij dan jouw favoriete of belangrijkste levenslessen! Je kan antwoorden op deze mail of mij een mail sturen naar kayleigh@colorkay.com.

Ik heb er heel veel zin in!

 

Liefs,

Kayleigh X