Kinderkamer met thema

Kayleigh Katsman, 04 april 2022
muursticker giraf - wall sticker giraffe

Een kinderkamer met thema heeft heel veel te bieden. Het maakt de kamer voor je kindje uniek, eigen, warm en geborgen.

Als ik vooruitkijk en nadenk hoe ik de kinderkamer(s) van mijn kinderen zou willen inrichten vind ik het heel belangrijk dat alles op elkaar is afgestemd. Het kleurenpalet in de afbeeldingen op de muur, in de meubeltjes, het beddengoed, dus het totaalbeeld moet bij elkaar passen.

Waarom een thema

Ik zou ook zeker een thema aanhouden voor mijn kinderkamer. Zoals nu zijn bijvoorbeeld dieren en planten hip en gewild. En dat past ook bij mij.

In de afgelopen jaren heb ik voor diverse vrienden ontwerpen mogen maken voor hun babykamers. Hierbij heb ik bijvoorbeeld een fotobehang ontworpen die in zijn geheel in 1 x is aangebracht, dus niet in banen. 

 

fotobehang ontwerp ColorKay -Photo wallpaper ColorKay

Dat behang vertelt een verhaal zoals je kunt zien op de foto. En het fantastische daarvan is dat toen het meisje wat groter werd er een ritueel ontstond voor het slapengaan. Voordat ze naar bed ging, moest ze echt even eerst alle dieren aangeraakt hebben. Hoe leuk is dat!

Muurschildering ColorKay - mural ColorKay

Voor een ander bevriend stel heb ik de muurschildering die je hierboven ziet mogen maken en ook daar werd het contact tussen kind en dier belangrijk. En dat is wat ik voor mezelf ook zou willen.

Ik heb de muurstickers die ik in de shop aanbied in verschillende groottes ontworpen, maar expres  niet te klein gemaakt. Om ze aanraakbaar te maken, om het onderdeel te laten zijn van de geborgen eigen wereld van je kindje, van kleins af aan.

Fantasie de ruimte geven

Een kinderkamer moet een ruimte zijn waar je kind, hoe klein ook, zich veilig en fijn voelt. Waar het graag is, lekker slaapt, ontspannen kan spelen en vooral zijn of haar fantasie de ruimte kan geven. En dat is wat ik met mijn illustraties en producten wil bereiken.

Klik op onderstaande links om een paar voorbeelden te zien van de stickers en muurcirkels die ik gemaakt heb voor jullie kinderkamers.

Muursticker giraf 150 cm
Muursticker leeuw 150 cm
Muursticker pannenkoekenplantje 80 cm

Muurcirkel ijsvogel
Muurcirkel meeuw

 

 

Liefs,

Kayleigh X

 

—————————————————–

– VIND MIJ HIER –

Instagram: https://instagram.com/bycolorkay/
Facebook: https://www.facebook.com/bycolorkay/

 

—————————————————–

– COPYRIGHT –

Alle producten & illustraties hebben auteursrechten en zijn strikt voor persoonlijk gebruik. Als je een zakelijke offerte wilt voor de producten of je wilt een gebruikerslicentie, stuur dan een email naar info@colorkay.com